Powered by @portal



    ÃÅÍÉÊÁ
  > ÃÅÍÉÊÁ
  > ÅéäÞóåéò
  > Ç åôáéñåßá
  > Åðéêïéíùíßá

    Ðñïéüíôá
  > Ôá ðñïúüíôá
  > Ôï êáëÜèé ìïõ
  > ÐñïóöïñÝò

    Õðçñåóßåò
  > Internet
  > Ó÷åäéáóìüò-ÁíÜðôõîç
  > ÕðïóôÞñéîç

    Óõíåñãáóßåò
  > ÌáêåäïíéêÜ ÐåñéöåñåéáêÜ ÁÅ
  > Data Communication
  > HardLine Supplies
  > primetechnologies A.E.
  > Õëéêü

    Åñãáëåßá
  > Çìåñïëüãéï
  > Âéâëßï åðéóêåðôþí
  > ÓõæçôÞóåéò
  > ÁíáæÞôçóç
  > ËÞøç áñ÷åßùí
  > ÅããñáöÞ

    Ïñéóìïß
  > ×ñÞóç
  > ÐñïóùðéêÜ äåäïìÝíá

    Åßóïäïò
   
    
 Íá ìå èõìÜóáé
  > ÅããñáöÞ
  > Îå÷Üóáôå ôïí êùäéêü;

 
×ñÞóç

Ο επισκÝπτης/χρÞστης των σελßδων και των υπηρεσιþν του Δικτýου παραχωρεß τη συγκατÜθεσÞ του στους κατωτÝρω üρους χρÞσης, που ισχýουν για το σýνολο του περιεχομÝνου, των σελßδων, των γραφικþν, των εικüνων, των φωτογραφιþν και των αρχεßων που περιλαμβÜνονται στον κüμβο. Συνεπþς, οφεßλει να διαβÜσει προσεκτικÜ τους üρους αυτοýς πριν απü την επßσκεψη Þ τη χρÞση των σελßδων και των υπηρεσιþν του κüμβου. ΕÜν δε συμφωνεß, τüτε οφεßλει να μην κÜνει χρÞση των υπηρεσιþν και του περιεχομÝνου του κüμβου. Ο επισκÝπτης / χρÞστης παρακαλεßται να ελÝγχει το περιεχüμενο των συγκεκριμÝνων σελßδων για ενδεχüμενες αλλαγÝς. Η εξακολοýθηση της χρÞσης του κüμβου ακüμη και μετÜ τις üποιες αλλαγÝς σημαßνει την ανεπιφýλακτη εκ μÝρους του επισκÝπτη / χρÞστη αποδοχÞ των üρων αυτþν.

Δικαιþματα πνευματικÞς και βιομηχανικÞς ιδιοκτησßας

Εκτüς των ρητÜ αναφερüμενων εξαιρÝσεων (πνευματικÜ δικαιþματα τρßτων, συνεργατþν και φορÝων), üλο το περιεχüμενο του κüμβου, συμπεριλαμβανομÝνων εικüνων, γραφικþν, φωτογραφιþν, σχεδßων, κειμÝνων, των παρεχομÝνων υπηρεσιþν και γενικÜ üλων των αρχεßων αυτοý, αποτελοýν πνευματικÞ ιδιοκτησßα, κατατεθειμÝνα σÞματα και σÞματα υπηρεσιþν του αναφερüμενου ιδιοκτÞτη του κüμβου και προστατεýονται κατÜ τις σχετικÝς διατÜξεις του ελληνικοý δικαßου, του ευρωπαúκοý δικαßου και των διεθνþν συμβÜσεων. Συνεπþς, κανÝνα εξ αυτþν δε δýναται να αποτελÝσει εν üλω Þ εν μÝρει αντικεßμενο πþλησης, αντιγραφÞς, τροποποßησης, αναπαραγωγÞς, αναδημοσßευσης Þ να "φορτωθεß", να μεταδοθεß Þ να διανεμηθεß με οποιονδÞποτε τρüπο. Εξαιρεßται η περßπτωση της μεμονωμÝνης αποθÞκευσης ενüς και μüνου αντιγρÜφου τμÞματος του περιεχομÝνου σε Ýναν απλü προσωπικü Η/Υ (ηλεκτρονικü υπολογιστÞ) για προσωπικÞ και üχι δημüσια Þ εμπορικÞ χρÞση και χωρßς απαλοιφÞ της Ýνδειξης προÝλευσÞς τους απü τον κüμβο, χωρßς να θßγονται με κανÝνα τρüπο τα σχετικÜ δικαιþματα πνευματικÞς και βιομηχανικÞς ιδιοκτησßας. 

Το λογισμικü εσωτερικÞς διαχεßρισης του περιεχομÝνου, αποτελεß πνευματικÞ ιδιοκτησßα, κατατεθειμÝνα σÞματα και σÞματα υπηρεσιþν του κατασκευαστÞ  του κüμβου και προστατεýονται κατÜ τις σχετικÝς διατÜξεις του ελληνικοý δικαßου, του ευρωπαúκοý δικαßου και των διεθνþν συμβÜσεων. Συνεπþς,  δε δýναται να αποτελÝσει εν üλω Þ εν μÝρει αντικεßμενο πþλησης, αντιγραφÞς, τροποποßησης, αναπαραγωγÞς, αναδημοσßευσης Þ να "φορτωθεß", να μεταδοθεß Þ να διανεμηθεß με οποιονδÞποτε τρüπο.

Τα λοιπÜ προúüντα Þ υπηρεσßες που αναφÝρονται στις ηλεκτρονικÝς σελßδες του παρüντος κüμβου και φÝρουν τα σÞματα των αντßστοιχων οργανισμþν, εταιρειþν, συνεργατþν φορÝων, ενþσεων Þ εκδüσεων, αποτελοýν δικÞ τους πνευματικÞ και βιομηχανικÞ ιδιοκτησßα και συνεπþς οι φορεßς αυτοß φÝρουν τη σχετικÞ ευθýνη.

 

Ευθýνη επισκÝπτη / χρÞστη

Ο επισκÝπτης/χρÞστης των σελßδων και των υπηρεσιþν του κüμβου αναλαμβÜνει την ευθýνη για οποιαδÞποτε ζημßα προκαλεßται στον κüμβο  απü κακÞ Þ αθÝμιτη χρÞση των σχετικþν υπηρεσιþν.

Περιορισμüς ευθýνης Δικτýου

Τα περιεχüμενα του κüμβου παρÝχονται "üπως ακριβþς εßναι" χωρßς καμßα εγγýηση εκπεφρασμÝνη Þ και συνεπαγüμενη με οποιοδÞποτε τρüπο. Στο μÝγιστο βαθμü και σýμφωνα με το νüμο, ο κüμβος αρνεßται üλες τις εγγυÞσεις εκπεφρασμÝνες Þ και συνεπαγüμενες, συμπεριλαμβανομÝνων, üχι üμως περιοριζüμενων σε αυτü, αυτþν, οι οποßες συνεπÜγονται την εμπορευσιμüτητα και την καταλληλüτητα για Ýνα συγκεκριμÝνο σκοπü. Ο κüμβος δεν εγγυÜται üτι οι σελßδες, οι υπηρεσßες, οι επιλογÝς και τα περιεχüμενα θα παρÝχονται χωρßς διακοπÞ, χωρßς σφÜλματα και üτι τα λÜθη θα διορθþνονται. Επßσης ο κüμβος δεν εγγυÜται üτι ο ßδιος Þ οποιοδÞποτε Üλλο συγγενικü site Þ οι εξυπηρετητÝς "servers" μÝσω των οποßων αυτÜ τßθενται στη διÜθεσÞ σας, σας παρÝχονται χωρßς "υιοýς" Þ Üλλα επιζÞμια συστατικÜ. Ο κüμβος δεν εγγυÜται σε καμßα περßπτωση την ορθüτητα, την πληρüτητα Þ και διαθεσιμüτητα των περιεχομÝνων, σελßδων, υπηρεσιþν, επιλογþν Þ τα αποτελÝσματÜ τους. Το κüστος των ενδεχüμενων διορθþσεων Þ εξυπηρετÞσεων, το αναλαμβÜνει ο επισκÝπτης/χρÞστης και σε καμßα περßπτωση ο κüμβος.

Αποκλεισμüς νομικþν συμβουλþν

Το περιεχüμενο και οι πληροφορßες που περιλαμβÜνονται στον κüμβο αποτελοýν μßα προσφορÜ προς τον επισκÝπτη/χρÞστη του κüμβου και γενικÜ προς την κοινüτητα των χρηστþν του Internet και δε δýνανται σε καμιÜ περßπτωση να εκληφθοýν ως νομικÝς συμβουλÝς οýτε υποκρýπτουν σε καμßα περßπτωση οποιαδÞποτε τÝτοια σχÝση μεταξý δικηγüρου και πελÜτη Þ προτροπÞ για την επιχεßρηση Þ μη συγκεκριμÝνων πρÜξεων. Ο κüμβος αναλαμβÜνει τη συλλογÞ, επεξεργασßα και διανομÞ του περιεχομÝνου του, χωρßς üμως σε καμιÜ περßπτωση να εγγυÜται την αρτιüτητα, την πληρüτητα, την επÜρκεια και γενικÜ την καταλληλüτητα αυτοý και την απουσßα ενδεχομÝνων λαθþν πολý δε περισσüτερο λüγω του ιδιαιτÝρως μεγÜλου üγκου του, καθþς και της συμμετοχÞς και τρßτων φορÝων (φυσικþν Þ νομικþν προσþπων) κατÜ την πρωτογενÞ παραγωγÞ και συλλογÞ του. Συνεπþς, οι επισκÝπτες / χρÞστες του κüμβου, χρησιμοποιþντας τις υπηρεσßες του με δικÞ τους πρωτοβουλßα, αναλαμβÜνουν και τη σχετικÞ ευθýνη διασταýρωσης των παρεχομÝνων πληροφοριþν με τις πηγÝς.

"Δεσμοß" (links) προς Üλλα sites

Ο κüμβος δεν ελÝγχει τη διαθεσιμüτητα, το περιεχüμενο, την πολιτικÞ προστασßας των προσωπικþν δεδομÝνων, την ποιüτητα και την πληρüτητα των υπηρεσιþν Üλλων web sites και σελßδων στα οποßα παραπÝμπει μÝσω "δεσμþν", hyperlinks Þ διαφημιστικþν banners. Συνεπþς για οποιοδÞποτε πρüβλημα παρουσιασθεß κατÜ την επßσκεψη/χρÞση τους οφεßλετε να απευθýνεστε απευθεßας στα αντßστοιχα web sites και σελßδες, τα οποßα και φÝρουν τη σχετικÞ ευθýνη για την παροχÞ των υπηρεσιþν τους. Ο κüμβος σε καμßα περßπτωση δεν πρÝπει να θεωρηθεß üτι ενστερνßζεται Þ αποδÝχεται το περιεχüμενο Þ τις υπηρεσßες των web sites και των σελßδων στα οποßα παραπÝμπει Þ üτι συνδÝεται με αυτÜ κατÜ οποιονδÞποτε Üλλο τρüπο.

"Δεσμοß" (links) προς το Δßκτυο

"Δεσμοß" προς τον κüμβο επιτρÝπονται μüνο προς την κεντρικÞ σελßδα του και üχι προς τις σελßδες που Ýχουν (ενδεχομÝνως) κωδικü πρüσβασης, εκτüς αν υπÜρχει αντßθετη ρητÞ συμφωνßα μεταξý του ιδιοκτÞτη του περιεχομÝνου και του παραπÝμποντος σε αυτü φορÝα. ΕξÜλλου, οι "δεσμοß" αυτοß πρÝπει να δημιουργοýνται μüνο μÝσω hyperlinks και üχι μÝσω εικüνων.

ΕφαρμοστÝο δßκαιο και λοιποß üροι

Οι ανωτÝρω üροι και προûποθÝσεις χρÞσης του κüμβου, καθþς και οποιαδÞποτε τροποποßηση, αλλαγÞ Þ αλλοßωσÞ τους διÝπονται και συμπληρþνονται απü το ελληνικü δßκαιο, το δßκαιο της ευρωπαúκÞς Ýνωσης και τις σχετικÝς διεθνεßς συνθÞκες. ΟποιαδÞποτε διÜταξη των ανωτÝρω üρων καταστεß αντßθετη προς το νüμο, παýει αυτοδικαßως να ισχýει και αφαιρεßται απü το παρüν, χωρßς σε καμßα περßπτωση να θßγεται η ισχýς των λοιπþν üρων. Το παρüν αποτελεß τη συνολικÞ συμφωνßα μεταξý του κüμβου και του επισκÝπτη/χρÞστη των σελßδων και υπηρεσιþν του και δε δεσμεýει παρÜ μüνο αυτοýς. Καμßα τροποποßηση των üρων αυτþν δε θα λαμβÜνεται υπüψη και δε θα αποτελεß τμÞμα της συμφωνßας αυτÞς, εÜν δεν Ýχει διατυπωθεß εγγρÜφως και δεν Ýχει ενσωματωθεß σε αυτÞ.

 

Engine/Use.htm



 
KASPERSKY ANTIVIRUS

-Το Kaspersky Anti-Virus παρÝχει ουσιαστικÞ προστασßα που βοηθÜ στην προστασßα του υπολογιστÞ σας απü τους πιο πρüσφατους ιοýς, ransomware και Üλλα.


ΝÝες κÜρτες γραφικþν NVIDIA που αλλÜζουν το μÝλλον του gaming και των επιδüσεων!


Το @PortaL εßναι Ýνα εýχρηστο σýστημα δημιουργεßας ενüς portal και διαχεßρισης του περιεχομÝνου του βασισμÝνο σε τεχνολογßες XML/XSL και ASP.
Για περισσüτερες πληροφορßες δεßτε στην περιοχÞ: portal.corfumail.net
Το εργαλεßο που σε δÝκα (10) μονο λεπτÜ σε παρουσιÜζει σε ολο τον κüσμο. Απο την Alma ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ


Copyright 2004 - 2020 © Alma informatics website - all rights reserved